perjantai 25. helmikuuta 2011

Juotos maratoni

Riipus on juotettu pienen pienistä osasista yht. 28 osaa.
Osat tietysti sterling hopeaa ja pitsimäisen korun kruunaa sininen pitsiakaatti.
Riipuksen korkeus 3 cm.

5 kommenttia:

 1. Wow, ei voi kun ihailla taitoas tässä lajissa :) upea!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, unenomainen koru.. Uskomatonta taitoa !

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tanja ja Kati :) Filigraani tekniikka on vienyt mennessään. Toivotaan, että tulevaisuudessa tulee parempia kuviakin tällähetkellä tekniikka ei riitä kuvaajalla eikä välineillä.

  VastaaPoista
 4. Ooh, mitenköhän tämä blogi on jäänyt laittamatta stalkattavien joukkoon :O Muistan kyllä täällä aiemminkin käyneeni ( tuo otsikko on jäänyt mieleen :))
  Ihanaa, löytyi toinen filigraaniin hurahtanut. Tai no, sinä olet sitä jo jonkinverran tehnytkin, minulla kokeilu rajoittuu kahteen sormukseen tähän mennessä ( gröhöm, hermot ei riittäneet...) Mutta ehkä tulevien vuosien aikana vielä maltan saada jotain "oikeatakin" aikaiseksi sillä tekniikalla :D
  Näyttää kyllä hyvältä ja SYMMETRISELTÄ! Ihanko pihdeillä vääntelet vai onko sinulla jonkilainen taivuttelujigi? Nimittäin jos tämä on ihan pihdeillä taivutettu, niin minullakin on siis vielä toivoa kehittyä sillä saralla, kunhan tarpeeksi harjoittelen (sillä vaikka jonkinverran olen väännellytkin pihdeillä, niin lopputulos on yleensä kaikkea muuta kuin symmetrinen ja siisti kaikkine pihdinjälkineen...)
  Ja tsemppiä kruunuistutuksen kanssa. Se oli kyllä aika haastava, vaikka kaikki mahdolliset vempeleet istukan tekoon oli käytössä, nimimerkillä 4. istukka onnistui, ja siihenkin piti tehdä pohja vielä erikseen :D Niin, ja niitä kynsiähän tulee sitten aina parillinen määrä ;) ( tuli kokeiltua viidellä kynnellä kun en muka osannut päättää laitanko 4 vai 6 - ensinnäkin ympyrän kehän jakaminen viidelle oli haastavaa, ja kun se jotenkuten onnistui edes vähän sinnepäin, lopputulos oli varsin..hmm.. saatanallinen :D ja sen jälkeinen sormukseensijoitteluongelma oli jo ihan oma lukunsa, onneksi se istukka oli muutenkin niin ruma etten halunnut sitä enää mihinkään juottaa :D)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista Artesaaninplanttu, filigraaneihin olen hurahtanut ja "omantyylisiä" väännellyt - ihan pihdeillä- yritän pitää korut pelkistettyinä. Kruunuistuksesta löytyy myös versio 1 joka kelpaa vain sulatukseen, ehkä se toinenkin valmistuu - joskus :)

  VastaaPoista